Hakkari İl Koordinasyonu çocuklar için toplandı

2023 yılı Hakkari İl Koordinasyon Kurulu’nun 3. toplantısı gerçekleştirildi.

2023 yılı Hakkari Çocuk İl Koordinasyon Kurulu 3. toplantısı Vali Yardımcısı Talha Battal Başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıda, verilen hizmetler ve ilgili kurumlarla işbirliğinin daha etkin bir şekilde sunulabilmesi görüşüldü.

Toplantıda; çocuklar hakkında verilen tedbir kararlarının izlenmesi, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun sağlanması, risk altında bulunan çocuklar için önleyici, müdahale edici ve destekleyici hizmetler gibi konusunda gerekli bilgi alışverişinde bulunularak, yapılması planlanan çalışmalar kararlaştırıldı.

İl Koordinasyon Kurulu toplantısında planlanan çalışmalar çerçevesinde ilgili kurul üyelerinin fikir, görüş ve önerilerinin alınmasının ardından toplantı sona erdi.

Toplantıya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya, kurum amirleri ve STK temsilcileri katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Çok Sayıda Adrese Baskın
Hakkari’de İki kişi tutuklandı!
Sınırda Kaçakçılık operasyonu!
Tango, Bale ve Ebru Ücretsiz!
Aynı Aileye İki Acı Haber