Hakkari Heyeti, Sağlık Bakanı ile Kentteki Hizmetleri Görüştü

Hakkari Valisi ve Belediye Başkanı Ali Çelik, beraberindeki belediye başkanları ve il sağlık müdürü ile birlikte Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret etti.

 

Hakkari Valisi ve Belediye Başkanı Ali Çelik, beraberindeki belediye başkanları ve il sağlık müdürü ile birlikte Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret etti. Görüşmede, Hakkari'de sağlık alanında yapılacak hizmetler, vatandaşların talepleri ve bölgedeki sağlık ihtiyaçları ele alındı.

Ziyarete Çukurca Belediye Başkanı Nazmi Demir, Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Büyükçiftlik Belediye Başkanı Çayan Çiçek ve İl Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara da katıldı.

Heyet, Hakkari’de sağlık altyapısının güçlendirilmesi, hastane ve sağlık merkezlerinin durumu ile bölge halkının sağlık hizmetlerine erişimini iyileştirmeye yönelik taleplerini Sağlık Bakanı Memişoğlu’na iletti. Görüşmenin verimli geçtiği ve Hakkari'de sağlık alanında önemli çalışmaların hayata geçirilmesi için planlamaların yapıldığı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Hakkari’deki operasyon böyle görüntülendi!
Müdür Ünalan’a Teşekkür
Görev Değişimi
Kaynak çeşme günlerdir sular altında
Timur Dilbilen Hayatını Kaybetti