Hakkari belediyesi personeli Covid-19 aşısı oldu

Sağlık Bakanlığı tarafından korona virüse karşı başlatılan aşılama kampanyası kapsamında Hakkari Belediyesi personeli aşı oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirilen sağlık ekibi, belediye hizmet binasında gönüllü olarak Kovid-19 aşısı vurulmak isteyen personelin aşılama yaptı. 

Sağlık ekibinin vermiş olduğu forumları dolduran personellere isimlerinin okunmasıyla birlikte sırayla aşı oldular.

Hakkari Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, sağlık ekibine ve gönüllü olarak aşı olan belediye personeline teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

6 Kişilik Aile Son Anda Kurtuldu
Sınır Kapısı’nda Sistem Krizi!
Hasar Gören Yol Onarıldı
Karayolu çift yönlü kapatıldı
Yeni Tarife Açıklandı