Hakkari Belediyesi Eşbaşkanı Karaman tahliye edildi

Hakkari'de yerine kayyım atanan Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman, yargılandığı davanın dördüncü duruşmasında tahliye edildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de 15 Ekim 2019 tarihinde yapılan ev baskınıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Hakkari Belediyesi Eşbaşkanı Cihan Karaman'ın yargılanmasına bugün 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

Elazığ T tipi Kapalı Cezaevi'nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla duruşmaya katılan Başkan Karaman, bir önceki savunmasını yeniledi.

Avukatların hazır bulunduğu duruşmada verilen aranın ardından mahkeme heyeti, Karaman'ın oy birliğiyle tahliyesine karar verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Hakkari’de Gençlerle Bir Araya Geldi
Yol Çalışmalarını İnceledi
18 yaşındaki genç kız bulundu
Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım
200 kadın VEDAŞ nedeniyle İşsiz Kalacak