Gülmen ve Özakça tutuklandı

Gözaltına alınan ve bugün mahkemeye çıkarılan, açlık grevindeki akademisyen Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça tutuklandı.

76 gündür açlık grevinde olan ve 2 gün önce evlerine yapılan polis baskını ile gözaltına alınan akademisyen Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça, emniyetteki sorgularının ardından bugün adliyeye çıkarıldı. Gülmen ve Özakça, savcılık sorgularının ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Mahkeme de savcılığın talebi doğrultusunda Gülmen ve Özakça hakkında tutuklama kararı verdi.

Kararı avukat Selçuk Kozağaçlı, Twitter hesabından duyurdu. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Rabi Mobilya 5 Kapaklı Gardırop İle Odanı Daha Düzenli Hale Getir
Kırşehir Su Tesisatçısı — Karasal İklim ve Kireçli Su Kaynaklı Tesisat Sorunlarına Kesin Çözüm
Kürtler savaşa çekilmek istendi
Süreç ve Yasa Çağrısı
Heyetten Açıklama