F-18 savaş uçağı düştü

USS Carl Vinson uçak gemisinden havalanan F/A-18E Super Hornet savaş uçağı, Filipinler'in kuzeyindeki Celebes denizine düştü.

 

ABD Deniz Kuvvetleri'nin 7. Filo'sundan yapılan açıklamada, F-18'in uçak gemisine yaklaştığı sırada düştüğü belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

PİLOT YARA ALMADAN KURTULDU

Paraşütle atlayan pilotun denizden kurtarıldığı ve olaydan yara almadığı aktarılırken, uçağın rutin uçuş yaptığı sırada düştüğü kaydedildi. USS Carl Vinson ve diğer savaş gemileri, Kore Yarımadası'na doğru ilerliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Dünya Haberleri

Peşmerge güçleri birleştirildi
2 günlük yas ilan edildi
ABD’ye Ait İnsansız Aracı Ele Geçirdi
Balistik füzeyle hedef aldı
Doktorlar bile onun haline ağlıyordu