Eski Bakan Ala'dan o iddialara yanıt!

Efkan Ala, Erdoğan'ın Marmaris'te olduğunu darbecilere söylediği iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te olacağını darbecilere söylediği iddia edilen eski İçişleri Bakanı Efkan Ala yazılı açıklama yaptı.

Efkan Ala, Twitter hesabından yaptığı açıklamada iddiayı yalanlayarak şunları söyledi:

"Cumhuriyet Gazetesinde yer alan Odatv internet sitesine de taşınan 'Okluk Bilgisi Ala'dan' haberi tamamen gerçek dışı ve yalandan ibarettir.

Nitekim Sayın Cumhurbaşkanımız tatilini bahsi geçen Okluk Koyunda yapmamıştır. Dolayısıyla gerçekle alakası olmayan bir bilginin tarafımdan herhangi bir kimseyle paylaşılması da söz konusu değildir.

Ayrıca haberde yer alan dönemin Sahil Güvenlik Komutanı da 15 Temmuz darbe teşebbüsü gecesi tarafımdan görevden uzaklaştırılmıştır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Süreçte Yol Haritası Belirlendi
‘Barış süreci’ açıklaması
Rabi Mobilya 5 Kapaklı Gardırop İle Odanı Daha Düzenli Hale Getir
Kırşehir Su Tesisatçısı — Karasal İklim ve Kireçli Su Kaynaklı Tesisat Sorunlarına Kesin Çözüm
Kürtler savaşa çekilmek istendi