HAKKARİ OBJEKTİF HABER
Yüksekova'nın Esendere Belediyesi bir yandan halka hizmet veriyor, diğer yandan da eğitime destek oluyor.
Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, beldede okuyan ve üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine kaynak kitap (AYT-TYT) dağıttı.
İlköğretimden üniversiteye kadar bütün öğrencilerin yanında olduklarını belirten Büyüksu, "Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin daha güzel yarınlara kavuşmalarını sağlamak için çalışıyoruz. Geçen yıl da aynı şekilde öğrencilerimize kaynak kitap desteğinde bulunmuştuk. Bugün de burada bulunan tüm öğrencilerimize kaynak kitaplarını temin ederek eğitimlerine katkı sunduk. Öğrencilerimizin ülkemize, vatanımıza ve bizlere faydalı bireyler olabilmelerine katkı sunmak en büyük hayalimizdir" dedi.
Esendere’de herkese, her kesime hizmet ettiklerini vurgulayan Büyüksu, "Tüm bu hizmetlerin yapılmasında Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Valimiz sayın İdris Akbıyık ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı