Eş başkanlar AB Büyükelçileri ile görüştüler

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Selçuk Mızraklı, Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Bedia Özgökçe ve Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk Ankara’da AB Büyükelçileri ile bir araya geldi.

Görevden uzaklaştırılan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Selçuk Mızraklı, Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Bedia Özgökçe ve Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk Ankara ve İstanbul’da çeşitli programlara katılacak.

Edinilen bilgiye göre üç belediye başkanı bugün Ankara’da AB Büyükelçileri ile bir araya geldi. Görüşme basına kapalı olarak yapıldı.

Görevden uzaklaştırılan belediye başkanları ayrıca bugün akşam Halk TV’de Cüneyt Akman’ın programına konuk olacak. Program saat 21.00’de başlayacak.Belediye başkanları 29 Ağustos Perşembe günü de İstanbul’da yerli ve yabancı basın mensuplarıyla bir araya gelecekler.

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri

Kırşehir Su Tesisatçısı — Karasal İklim ve Kireçli Su Kaynaklı Tesisat Sorunlarına Kesin Çözüm
Kürtler savaşa çekilmek istendi
Süreç ve Yasa Çağrısı
Heyetten Açıklama
Hakkari Boya Badana: Sarp Dağların ve Sert Kış Şartlarının Zorluklarına Uygun Çözümler