Dolar 9,28’i gördü

Dolar/TL kuru haftanın ilk günü 9,28’i gördü

Geçen hafta Merkez Bankası Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Semih Tümen ve Dr. Uğur Namık Küçük ile Para Politikası Kurulu üyesi Prof Dr. Abdullah Yavaş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından görevden alınmalarının ardından yükselişe geçen ve rekorlar kıran Dolar/TL kuru, bu haftaya 9,27 ile başladı. Sabah saatlerinde kur, 9,28’i gördü.

21 Ekim'de Para Piyasası Kurulu toplanacak. Toplantıda faiz indirim kararı alınabileceğine dair endişeler de döviz piyasası üzerinde negatif baskı oluşturuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Ekonomi Haberleri

Altın güne düşüşle başladı
Altın Haftaya Yatay Başladı
900 TL gelen fatura bin 900 TL olacak
En az 169 işçi yaşamını yitirdi
Enflasyonda Hafif Gerileme