Diyarbakır'da arazi kavgası: 4 yaralı

Diyarbakır’da iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesine bağlı Harmanardı Mahallesi'nde sabah saatlerinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Büyüyen tartışmanın kavgaya dönüştüğü belirtildi. Silahların da kullanıldığı kavgada M.K. ve A.K. ile birlikte toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar, mahalleye çağrılan ambulanslar tarafından Dicle Üniversitesi Hastanesi ve Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 
 
Mahalleye gelen jandarma ekipleri ise, olay yerinde inceleme yaptı. Kavgada kullanılan silahlara el koyan jandarma ekipleri, bir kişiyi gözaltına aldı. 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Kırşehir Su Tesisatçısı — Karasal İklim ve Kireçli Su Kaynaklı Tesisat Sorunlarına Kesin Çözüm
Kürtler savaşa çekilmek istendi
Süreç ve Yasa Çağrısı
Heyetten Açıklama
Hakkari Boya Badana: Sarp Dağların ve Sert Kış Şartlarının Zorluklarına Uygun Çözümler