Devlet Bahçeli, Selahattin Demirtaş’ı aradı

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin cezaevindeki eski HDP lideri Selahattin Demirtaş'ı telefonla aradığını söyledi.

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, Habertürk TV’de katıldığı yayında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Edirne Cezaevi’nde bulunan HDP’nin önceki dönem eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ı telefonla aradığını söyledi.

'ERDOĞAN, BAHÇELİ VE ÖCALAN… ALLAH HEPSİNE UZUN VE SAĞLIKLI ÖMÜR VERSİN'

Selahattin Demirtaş, Gazete Duvar'a yazdığı yazısında "Devlet Bahçeli, Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Öcalan’ın merkezinde oldukları yeni arayış, Ramazan ayına girerken ilk meyvesini verdi. Her biri, temsil ettikleri kesimlerin en güçlü isimleri olan bu liderlere çok güvenen de var, güvenmeyip kaygı duyanlar da" demişti.

Demirtaş yazısında şu ifadelere yer vermişti: "Erdoğan, Bahçeli ve Öcalan… Allah hepsine uzun ve sağlıklı ömür versin ama hayatlarının son dönemecinde Orta Doğu barışı, tarihi Kürt - Türk barışı için inisiyatif almış bu üç liderin başarılı olabilmeleri için ben elimden gelenin fazlasını yapacağım."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Bu Suçlar Yararlanamayacak
Komisyon ile paylaşılması
Öcalan açıklaması
İmralı görüşmesine açıklama
Bizim için önce insan sağlığı