Can kaybı 22 bin 327'ye yükseldi

Sağık Bakanı Fahrettin Koca, depremlerde can kaybının 22 bin 327'ye yükseldiğini, 80 bin 278 kişinin ise yaralı olarak kurtarıldığını bildirdi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki depremin ardından 10 ilde arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

'Yüzyılın afeti' olarak adlandırılan depremler Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, depremlerde can kaybının 22 bin 327'ye yükseldiğini, 80 bin 278 kişinin ise yaralı olarak kurtarıldığını bildirdi.

İlk depremin merkez üssü olan Pazarcık'ta ise arama kurtarma faaliyetlerinin sona erdiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Raporda neler var?
Evde Kolayca Yapılabilecek Tuzlu Kurabiye Çeşitleri
Demirtaş biran önce serbest bırakılmalı
Hafriyat ve Peyzaj Projelerinde Verimliliği Belirleyen Ekipman Tercihleri
Yasal düzenlemeleri yapma zamanı