Demirtaş'tan 1 Mayıs mesajı: Önce alanlara sonra sandığa

Edirne'de tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 1 Mayıs'ı işçilerle birlikte yaptığı kahvaltının fotoğrafıyla kutladı.

Yaklaşık 18 aydır Edirne Cezaevi'nde tutklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Twitter hesabından 1 Mayıs mesajı yayınlandı.

 

 

İşçinin, emekçinin mücadele günü 1 Mayıs kutlu olsun. Emek sömürüsüne ve işçi katliamlarına son vermek için hep birlikte önce alanlara, sonra sandığa.

 
 

Yaklaşık 3 yıl önce İstanbul Esenyurt'ta inşaat işçileriyle birlikte yaptığı kahvaltı sırasında çekilmiş bir fotoğrafın da yeraldığı mesajda, "İşçinin, emekçinin mücadele günü 1 Mayıs kutlu olsun. Emek sömürüsüne ve işçi katliamlarına son vermek için hep birlikte önce alanlara, sonra sandığa" ifadeleri yeraldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Kırşehir Su Tesisatçısı — Karasal İklim ve Kireçli Su Kaynaklı Tesisat Sorunlarına Kesin Çözüm
Kürtler savaşa çekilmek istendi
Süreç ve Yasa Çağrısı
Heyetten Açıklama
Hakkari Boya Badana: Sarp Dağların ve Sert Kış Şartlarının Zorluklarına Uygun Çözümler