Dağda Pancar Toplarken Uçurumdan Düştü!

Hakkari'de Uçurumdan Düşen bir Vatandaş ağır Yaralandı

Olay, Hakkari'nin Oğul (Tale) köyü yakınlarında gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, dağda pancar toplamaya giden 37 yaşındaki Supi Aydın, dengesini kaybederek bir uçurumdan aşağı düştü. 

Köylüler ve arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine AFAD, JAK, UMKE, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin saatler süren çalışması sonucunda, Aydın’ın ellerinde, kafasında ve ayaklarında kırıklar olduğu belirlendi. 

Yaralı vatandaş, patika yollarla aşağı indirilerek olay yerinde bekletilen ambulans ile Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Aydının durumu ağır olduğu öğrenildi.

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hakkari Haberleri Haberleri

Özdel için adalet çağrısı
Kazada Hakkarili Can hayatını kaybetti
Taziye teşekkür mesajı
26,5 milyon liralık destek
Tepkiler büyüyor