Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan infaz yasası toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Yargı Reformu ve İnfaz Yasası İstişare Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı telekonferans yoluyla yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yeni Yargı Reformu ve İnfaz Yasası İstişare Toplantısı gerçekleştirdi. Huber Köşkü'ndeki toplantıda İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da yer aldı. Görüşmeye, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti TBMM Grup Başkanı Naci Bostancı, AK Parti Grup Başkanvekilleri Mehmet Muş, Muhammet Emin Akbaşoğlu, Cahit Özkan, Özlem Zengin, Bülent Turan da Ankara'dan katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Tiktok Filigransız Video İndir (2026) – %100 Çalışan Güncel Yöntemler
Hakkari Çekici ve Yol Yardım: Zirvelerin Gölgesinde Güvenli Yolculuk
Ekonomide Geri Dönüşümün Gücü: Güncel Hurda Fiyatları ve Profesyonel Hurdacı CeysanGeriKazanim.com
kitapbasimmerkezi.com Türkiye’nin En Güvenilir Kitap Basım Sitesi Mi?
YKS Öğrenci Danışmanlığı Nedir? Başarıyı Artıran Profesyonel Destek Sistemi