Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Türkiye'de 3 günlük milli yas ilan edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze saldırıları nedeniyle 3 günlük milli yas ilan edildiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Türkiye olarak Filistinli kardeşlerimizin yaşadığı büyük acıları yüreğimizde hissediyoruz.

Çoğu çocuk ve masum sivillerden oluşan binlerce şehidimize duyduğumuz saygının bir gereği olarak ülkemizde 3 günlük millî yas ilan edilmiştir.

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri

Süreç Sabote Ediliyor
Sürecin başarısı muhalefetin desteğiyle mümkün
İmralı'dan döndü
Antalya, Saç ve Kaş Estetiğinde Uluslararası İlginin Odağında
Kazanan Türkiye Olacak