Çukurca’da Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Salon Programı Çukurca’da Düzenlendi

 

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Çukurca’da gerçekleştirilen salon programı, yoğun katılımla yapıldı. Programa Vali Yardımcısı Orçun Cüneyt Zor, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu, Belediye Başkan Vekili Hasan Alkan, protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlik; saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmaların ardından öğrenciler sahneye çıkarak şiirler okudu ve çeşitli gösteriler sundu.

Program, öğretmenlik mesleğinin toplumsal önemini vurgulayan mesajlarla sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

İki Şahıs Tutuklandı
Ambulansa Saldırı, ekipler Canını Zor Kurtardı
Hakkari DSİ Müdürü değişti!
Yakalanma görüntüleri ortaya çıktı
Yarın Halk TV Ekranlarında