Çukurca'da 482 paket kaçak sigara ele geçirildi

Hakkari Valiliği, Çukurca ilçesine bağlı Köprülü Yol Kontrol noktasında durdurulan araçta 482 paket gümrük kaçağı sigara yakalandığını duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimizce kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç ve suç unsurlarının elde edilerek, şüphelilerin yakalanması amacıyla yapmış oldukları çalışmalar kapsamında;            27.05.2019 günü İlimiz Çukurca İlçesi Köprülü Yol Kontrol ve Arama Noktasında durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada, aracın gizli bölümlerine saklanmış toplam 482 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir.. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Uyuşturucu Operasyonu
Eğitim Kurumlarına Ziyaret
Hakkari Belediyesi personel alacak!
Engelli Sporculara Destek