Çukurca Belediyesi haşere ve sineklere karşı ilaçlama çalışması yapıyor

Hakkari'nin Çukurca Belediyesi, aşırı sıcakla birlikte çoğalan ve vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkileyen haşerelere ve sineklere karşı ilaçlama çalışması başlattı.

Belediye ekipleri, her gün ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda çöp alanlarını, dereleri ve parkları, haşerelerin üreme kaynağı olan yerleri, belirli bir program dahilinde düzenli olarak ilaçlıyor. Ekipler tarafından özellikle halk sağlığını tehdit eden haşerelere ve kenelere yönelik atomizerli alan ilaçlaması yapılıyor. İlaçlama çalışmalarında tabiatın doğal dokusuna zarar vermemek için özenli bir şekilde çalışan belediye ekipleri, 'Dünya Sağlık Örgütü' standartlarına uygun ilaçlar kullanıyor.

Çalışmaları yürüten Çukurca Belediyesi yetkilileri aşırı sıcaklara bağlı olarak artan haşerelere karşı kentin tüm cadde ve sokaklarında ilaçlama yaptıklarını önceliklerinin ise haşerelerin üreme kaynağı olan yerler olduğunu söyledi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Hakkari’de araç zap suyuna uçtu
30 Uzman Kadro Tahsis Edildi
Regaip Kandili mesajı
Masaya Yatırıldı
Regaip Kandili mesajı