CHP ve HDP'den referandum değerlendirme toplantıları

CHP yarın Meclis Grubu'nu toplayacak; HDP ise PM ve MYK'yı. İki partinin de ana gündem maddesi, referandum sonuçları...

Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Grubu yarın, basına kapalı olarak toplanacak. Referandum sonuçlarının değerlendirileceği toplantı, CHP Genel Merkezi’nde saat 14.00’te başlayacak.

Halkların Demokratik Partisi de yarın önce Parti Meclisi’nde ardından Merkez Yürütme Kurulu’nda, referandum değerlendirmesi yapacak. Yarınki toplantılarda, aylardır tutuklu bulunan ve tahliye edilen milletvekilleriyle ilgili yargı kararları gündemde olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Süreçte Yol Haritası Belirlendi
‘Barış süreci’ açıklaması
Rabi Mobilya 5 Kapaklı Gardırop İle Odanı Daha Düzenli Hale Getir
Kırşehir Su Tesisatçısı — Karasal İklim ve Kireçli Su Kaynaklı Tesisat Sorunlarına Kesin Çözüm
Kürtler savaşa çekilmek istendi