Çallı ailesinden taziye mesajı

Van’da tedavi gördüğü hastanede kalp krizi sonucu vefat eden Fatma Çallı’nın ailesi taziye teşekkür mesajı yayınladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin sevilen ve sayılan şahsiyetlerinden Abdurrahman Çallı’nın eşi Fatma Çallı bir süre önce tedavi gördüğü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kalp krizi sonucu vefat etmişti.

Kalealtı aile mezarlığında defnedilen merhumenin taziyesi ise Çatallar Camiinde kabul edilmişti. Bugün taziyeleri sona eren Çallı ailesi taziyelerine katılanlar için teşekkür mesajı yayınladı. 

Çallı ailesi mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bu acılı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, cenaze törenimize ve taziyemize katılanlar ile yurt içinden ve yurt dışından gerek telefonla gerekse de mesaj yoluyla taziyelerini bildiren tüm dost ve akrabalarımıza sonsuz teşekkür ederiz”

                                                                     ÇALLI AİLESİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Maden eylemi meclise taşındı
7 büyüklüğünde deprem riski var
‘Aile Sağlık Merkezi' yapılıyor
Hakkari İİMEK toplantısı yapıldı
Konteyner kurulumu başladı