Bursaspor’u yenen kulüplere prim verecek

İş insanı Üzeyiroğlu: Bursaspor’u yenen kulüplere prim vereceğim

İş insanı Yılmaz Üzeyirolu, Bursaspor’u yenen bütün kulüplere ödül olarak prim vereceğini açıkladı.

Türkiye, Bursaspor-Amedspor maçında yaşanan ırkçı saldırıları konuşmaya devam ediyor. Ağrılı iş insanı Yılmaz Üzeyiroğlu çok çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Böyle teklif görülmedi

Sosyal medya hesabından açıklama yapan iş insanı Üzeyiroğlu, “Bursaspor ırkçılık yaptığı için futboldan men edilmelidir. 9 maç ceza kabul edilir değildir. Açık ve Net konuşuyorum. Bursaspor’u yenen Bütün Kulüpler’e ödül olarak prim vereceğim” dedi.

 

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gün İçinden Haberleri

8 Ölü, 26 Yaralı
Cizre’de acı haber: 2 ölü 8 Yaralı
Muradiye Şelalesi’ne ziyaretçi ilgisi
15 tutuklama
Deniz Kaynar tutuklandı