BM'den Kıbrıs için gayriresmi toplantı açıklaması

BM'den Nisan sonunda Kıbrıs için gayriresmi toplantı açıklaması

Birleşmiş Milletler Kıbrıs’ta siyasi çözüm için 27-29 Nisan tarihleri arasında Cenevre’de bir gayriresmi toplantı yapılacağını duyurdu. Gün boyu gelişmeler canlı anlatım sayfamızda.

Toplantıya Kıbrıs’taki Rumlar ve Türklerin temsilcilerinin yanı sıra garantör ülkeler Türkiye, Yunanistan ve İngiltere katılacak.

BM Genel Sekreterliği Sözcüsü Stephane Dujarric toplantının amacını, tarafların bir çözüm için ortak zeminde buluşmasının mümkün olup olmadığını görmek olarak açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Dünya Haberleri

Ateşkes istemiyorum
füzelerle ilgili ilk açıklama
Akre’de Newroz coşkusu
Kimsenin yardımına ihtiyacımız yok
Ali Laricani kimdir?