Bir iptal kararı da Belçika'dan: MHP'nin toplantısı iptal edildi

MHP'nin Belçika'nın Anvers şehrinde planladığı toplantı iptal edildi. İptal gerekçesi ise 'güvenlik riski' olarak açıklandı.

Anvers Belediye Başkanı Bart de Wever, MHP'nin cuma günü yapmayı planladığı programı iptal etti. De Wever'in sözcüsü aracılığıyla yaptığı açıklamada, "Kamu düzeni ve güvenliği için ciddi bir risk şüphesi varsa toplantı özel mülkte de yapılsa iptal edilebilir" denildi.

Sözcü, organizatörlere toplantının iptalini ve yasağı belirten yazılı bir metin gönderileceğini de belirtti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Barış hukuksuz olmaz
İzeltaş Lokma ve Anahtar Takımı İnceleme ve Tavsiyeler
AK Parti ve TİP'i ziyaret edecek
Irkçı saldırı protesto edildi
Öcalan için miting açıklaması