“Benden sonra ölüm gelir" tiyatro oyunu sahnelendi

Hakkari Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Reng-i Hakkari Sanat Topluluğu’na bağlı Onuncu Köy Tiyatro Topluluğu “ Benden sonra ölüm gelir ”adlı iki perdelik tiyatro oyununu büyük ilgi gördü.

Onuncu Köy Tiyatro Topluluğu, Serkan Öztürk’ün yazdığı, Diyar Kaplan ve Rümeysa Taş’ın yönettiği;  Serhat Timur, Rümeysa Taş, Samet Taş, Bilgin Dayan, Kadir Sayın, Servet Tatlı ve Diyar Kaplan’ın oynadığı “ Benden sonra ölüm gelir” adlı Psikodram oyunun ücretsiz olarak Atatürk Kültür Merkezi salonunda sahnelendi. 

Oyununda “Ölüm bir terhistir. Yeryüzü çatısız bir fabrika.  Bir gün ölümle paydos borusu çalınır ve herkes ücretini almaya gider”

Yoğun ilginin gösterildiği tiyatro oyunun sona ermesine rağmen izleyicilerin halen oturması dikkatlerden kaçmadı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Maden eylemi meclise taşındı
7 büyüklüğünde deprem riski var
‘Aile Sağlık Merkezi' yapılıyor
Hakkari İİMEK toplantısı yapıldı
Konteyner kurulumu başladı