Hakkâri Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, bir kafede engelliler derneği ve engelli spor kulüpleri üyeleriyle bir araya geldi.
Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin, Sümbül Engelliler Spor Kulübü Başkanı İlhan Ertuş ve İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Cahit Mollaosmanoğlu ile sporcu ve idareciler tarafından karşılanan Epcim, inşaatı devam eden Engelli Koordinasyon Merkezi hakkında bilgi aldıktan sonra Hakkâri’de yaşayan engellilerin durumları ve sorunları hakkında Başkan Mesut Keskin’den bilgi aldı.
Belediye Başkan Vekili Cüneyit Epcim, Hakkâri Belediyesi tarafından yürütülen 2017 dönüşüm programı çerçevesinde engellilerin erişimine ve ulaşımına uygun engelli dostu caddeler oluşturdukları söyledi.
Şehir içi ulaşımın engellilere ücretsiz sağlanması hususunda gerekli talimatların verildiğini, bundan sonraki süreçte bu tür ziyaretlerin daha sık gerçekleştirileceğini ifade eden Epcim, engelliler için ellerinde geleni yapacağı mesajını verdi.