Bebekler için ölümü göze aldılar

Maraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki deprem sırasında sağlık çalışanlarının, kuvözde tedavi gören bebekleri korumak için gösterdiği çaba güvenlik kameralarına yansıdı.

10 ili vuran 7,7 büyüklüğündeki depremin şiddeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İnayet Topçuoğlu Hastanesi'nin güvenlik kameralarına da yansıdı.

Saat 04.17'de başlayan depremle beraber kuvözlerin bulunduğu yoğun bakım ünitesine koşan hemşireler bebekleri korumak için çaba gösteriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gün İçinden Haberleri

Genç Kadın Ölü Bulundu
Ranta geçit vermeyeceğiz
Kürtleri sıkıştığınızda hatırlamayın
Barodaki kaydını sildirdi
2’si ağır 15 işçi yaralı