Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), görsel ve basılı yayın organları ile sosyal medya hesapları üzerinden kur hareketlerindeki olumlu seyri manipüle etmeye yönelik girişimlerde bulunan kişiler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacağını bildirdi.
BDDK'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, görsel ve basılı yayın organları ile sosyal medya hesapları üzerinden kur hareketlerindeki olumlu seyri manipüle etmeye yönelik girişimlerde bulunan kişiler olduğunun gözlendiği belirtildi.
Söz konusu kişilerle ilgili gerekli incelemeler yapılarak haklarında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacağı vurgulanan paylaşımda, "Kurumumuz bu ve benzeri girişimleri yakından takip etmektedir" denildi.
BDDK'dan suç duyurusu
BDDK, kurdaki olumlu seyri manipüle eden kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacak. BDDK'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kurumumuz bu ve benzeri girişimleri yakından takip etmektedir" denildi.
İlk yorum yazan siz olun
Ekonomi Haberleri
Ödeme Tarihi Açıklandı
Altın ve Gümüş Çakıldı
sert düşüş yaşandı!
Gram altın 7 bin TL'ye yaklaştı
Gram Altın 6.527 TL’yi Gördü