Bayramda Hakkari'de çocuk oyun parkı kurulacak

Hakkari Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesi Hakkari’de çocuklar için Kurban Bayramına özel festival düzenleyecek.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HAKKARİ- Hakkari Belediyesi Beşiktaş Belediyesi ile ortak bir organizasyon düzenleyerek Kurban Bayramına Özel çocuklara içi festival düzenleyecek. Festivale Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar'ında ktılmaı bekleniyor.

EPCİM: “TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK OYUN PARKI’NI KURACAĞIZ”

Düzenlenecek çocuk festivalinin içeriğine ilişkin açıklamada bulunan Belediye Başkan Veili Cüneyt EPCİM; “Okulların açılmasına az bir süre kala Hakkari’de çocuklarımızın yeni eğitim öğretim yılına keyif dolu başlamaları için İstanbul Beşiktaş Belediyesi ile çocuklarımıza özel Kurban Bayramına bir festival hazırladık. Merzan Mahallesindeki Şehir Stadında olacak bu özel festivalde, çocuklarımıza Türkiye’nin en büyük oyun parkını kuracağız. Çocuklarımızı mahallelerden özel servisler ile festival alanına taşıyacağız. Oyun parkında; palmiye kaydırak, tırmanma duvarı, olimpik parkur, engelli parkur, rodeo simülatör, zıp zıp sahası gibi eğlenceli oyun grupları yer alacak. Ayrıca çocuklarımız maskotlar, 38 kişilik özel animasyon ekibi, tiyatrolar, müzik dinletileri ile eğlencenin keyfini çıkaracaklar” diye konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri

Rabi Mobilya 5 Kapaklı Gardırop İle Odanı Daha Düzenli Hale Getir
Kırşehir Su Tesisatçısı — Karasal İklim ve Kireçli Su Kaynaklı Tesisat Sorunlarına Kesin Çözüm
Kürtler savaşa çekilmek istendi
Süreç ve Yasa Çağrısı
Heyetten Açıklama