Başkan Zeydin Kaya’dan Trafik Kazası İçin Taziye Mesajı

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Hakkari-Van karayolunda sürücünün kontrolünden çıkan bir aracın Zernek Barajı'na düşmesi sonucu hayatını kaybeden üç vatandaş için taziye mesajı yayımladı.

Başkan Kaya mesajında, “Hakkari-Van Karayolu’nda sürücünün kontrolünden çıkan aracın Zernek Barajı’na düşmesi sonucu yaşamını yitiren kardeşlerimiz Rojhat Durgun, Cihat Durna ve Furkan Özdemir’e Cenab-ı Allah’tan rahmet; kıymetli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun.” ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

21 Köy ve 38 Mezra Yolunu Kapattı
3 Bölgeye çığ düştü!
Hakkarili H.K. Van’da Yakalandı
Çöp Aracı Son Anda kurtuldu
142 Kilo Uyuşturucu yakalandı