Başkale'ye 75 Yataklı Hastane yapılacak

Van İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, yeni yapılacak 75 yataklı devlet hastanesi alanında incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, beraberindekilerle Abdulselam Öztürk'ü ziyaret ederek, yeni yapılacak olan 75 yataklı devlet hastanesi için verilen arazide incelemelerde bulundu. Ardından mevcut devlet hastanesinde incelemelerde bulunan Müdür Yanmaz ve Kaymakam Öztürk, hastaları da ziyaret etti.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilli Abdulselam Öztürk, "Halkımıza en iyi şekilde ve en etkin biçimde sağlık hizmeti vermek için ilçemizin sağlık koşullarının düzeltilmesi yönünde çalışmalarımız devam etmektedir" dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz ise, ilçede yapılacak olan devlet hastanesinin modern ameliyathaneler, yoğun bakım ünitesi, acil servisler ve poliklinikler olmak üzere 75 yatak kapasiteli olacağını dile getirdi. 

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hakkari Haberleri Haberleri

2 köy 10 mezra ulaşıma kapandı!
Yıldızlar Basketbol Heyecanı
Savunmadaki Rolü Anlatıldı
Hakkari İçin Çarpıcı TÜİK Raporu
Daha Kaç Can Kaybı Yaşanacak?