Başkale Belediyesinde 50 İŞ-KUR İşçisi İstihdam Edildi

Van’ın Başkale Belediyesi bünyesinde İş-Kur’a bağlı 50 işçi istihdam edildi.

Van'ın Başkale Belediyesi bünyesinde İş-Kur'a bağlı 50 işçi istihdam edildi.

Başkale Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Başkale Belediyesi Başkan yardımcıları Sami Karakelle ve Şahin Aşan da katıldı. 6 aylığına istihdam edilecek 50 kişi, 2 Mayıs 2017 günü İş-Kur İl Müdürlüğünden girişleri yapılarak, altyapı ve çevre temizlik alanlarında istihdam edilecek.

Toplantıda, 50 kişiye görev ve sorumlulukları hakkında bilgi verildi.

Toplantıda konuşan Başkan Yardımcısı Karakelle, "Hep birlikte Başkale'mize hizmet edeceğiz. Geçici bile olsa hem rızkınızı temin edeceksiniz hem de Başkale'ye, yani kendinize hizmet edeceksiniz. Bu görevinizi en şekilde yapacağınızdan eminim" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Süreçte Yol Haritası Belirlendi
‘Barış süreci’ açıklaması
Rabi Mobilya 5 Kapaklı Gardırop İle Odanı Daha Düzenli Hale Getir
Kırşehir Su Tesisatçısı — Karasal İklim ve Kireçli Su Kaynaklı Tesisat Sorunlarına Kesin Çözüm
Kürtler savaşa çekilmek istendi