Başak Demirtaş'a cinsiyetçi saldırı: Gözaltındaki bir kişi serbest

Sosyal medyada Başak Demirtaş'a yönelik cinsiyetçi saldırıda bulundukları gerekçesiyle gözaltına alınan V şahıs ifadesinin ardından serbest bırakıldı

HDP’nin eski eşgenel başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş hakkında sosyal medyada yapılan cinsiyetçi saldırı nedeniyle gözaltına alınan V.Y. ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında diğer şüpheli ve V.Y.’nin üvey amcası V.M.’nin ise işlemleri devam ediyor.

Ne olmuştu?

Başak Demirtaş, Vedat Muti hesabını kullanan kişi tarafından Twitter üzerinden cinsiyetçi bir saldırıya uğramıştı. Saldırının ardından sosyal medyada “#BaşakDemirtaşSeninleyiz” etiketi açılmış ve yaşanan olaya tepki gösterilmişti. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de yaptığı paylaşımda olayın cezasız kalmayacağını söylemişti. 

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri

2 Bin 763 Kontrol Noktası Kaldırıldı
Küçük Daire Dekorasyonu İçin Alan Kazandıran 15 Profesyonel Öneri
Bitcoin Teknik Analizi: Takip Edilmesi Gereken Önemli Destek ve Direnç Seviyeleri
Rojin Kabaiş dosyasından çekildi
görevden alınması için başvurdu