Askerlik Şube Başkanı gözaltına alındı

Batman merkezli sürdürülen soruşturma kapsamında Sakarya'nın Karasu İlçesi Askerlik Şube Başkanı Üsteğmen Cihan Şimşek, gözaltına alındı.

Karasu Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Cihan Şimşek dün akşam saatlerinde gözaltına alınırken evinde ve makam odasında da arama yaptı. Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Şimşek işlemlerinin tamamlanması ardından Batman'a götürülecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Süreçte Yol Haritası Belirlendi
‘Barış süreci’ açıklaması
Rabi Mobilya 5 Kapaklı Gardırop İle Odanı Daha Düzenli Hale Getir
Kırşehir Su Tesisatçısı — Karasal İklim ve Kireçli Su Kaynaklı Tesisat Sorunlarına Kesin Çözüm
Kürtler savaşa çekilmek istendi