Ankara'da Melih Gökçek protestosuna izin verilmedi

​Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i, "İstifa yetmez" diye protesto etmek isteyen gruba polis ekipleri izin vermedi.

Halk Evleri üyesi bir grup, bugün istifa etmesi beklenen Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i protesto etmek için belediye önüne geldi.
 
Sabahın erken saatlerinde belediye çevresinde önlem alan çevik kuvvet ekipleri, eyleme izin vermedi. "İstifa yetmez, hesap ver Gökçek" pankartı açan grubu, polis belediye önünden uzaklaştırdı.
 
 
Bunun üzerine protestocular ellerindeki dövizlerle özel halk otobüsüne binerek, uzaklaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

18 Şüpheli Tutuklandı
Tiktok Filigransız Video İndir (2026) – %100 Çalışan Güncel Yöntemler
Hakkari Çekici ve Yol Yardım: Zirvelerin Gölgesinde Güvenli Yolculuk
Ekonomide Geri Dönüşümün Gücü: Güncel Hurda Fiyatları ve Profesyonel Hurdacı CeysanGeriKazanim.com
kitapbasimmerkezi.com Türkiye’nin En Güvenilir Kitap Basım Sitesi Mi?