Ankara Valiliği: Patlamada bomba düzeneği bulundu

Ankara Valiliği dün akşam Çukurambar'daki Vergi Dairesi Başkanlığı'nın kazan dairesinde yaşanan patlamayla ilgili "Bomba düzeneği kullanıldığı yönünde bulgular var" dedi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre Vergi Dairesi Başkanlığı binası girişine bomba düzenekli çantayı Ersen Ertogan isimli kişi bıraktı. Bu kişi daha sonra düzenlenen operasyonda öldürüldü. 

Yine Valiliğin iddiasına göre Ersen Ertogan'ın Suriye kırsalında YPS (YPG) içinde eğitim aldı.

Patlamayla bağlantılı 8 kişinin gözaltına alındığı açıklandı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

İzeltaş Lokma ve Anahtar Takımı İnceleme ve Tavsiyeler
AK Parti ve TİP'i ziyaret edecek
Irkçı saldırı protesto edildi
Öcalan için miting açıklaması
TBMM Genel Kurulu'nda