Akbıyık kadın takımını kabul etti

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Kadın Futbol Süper Ligi'nde mücadele eden Hakkarigücü Kadın Futbol Takımı sporcularını makamında kabul etti.

Kadın Futbol Süper Ligi'ne 6 yıl önce yükselen ve başarılı bir performans sergileyen Hakkarigücü, şampiyonluğu hedefliyor. Aldıkları başarılı sonuçlarla ligde namağlup unvanını koruyan mavi beyazlı ekip, Vali İdris Akbıyık'ı makamında ziyaret ederek üzerinde İdris Akbıyık yazılı takım formasını hediye etti.

Vali Akbıyık, takım başkanları ve oyuncuları makamında kabul ederek bir süre sohbet edip başarıların devamını diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Borçlardan dolayı canına kıydı
Vali Ali Çelik ile Bir Araya Geldi
İhmal İddiaları Meclis’e Taşındı
'Yol' açıklaması
Örnek Davranış!