Ailelerden Adalet Bakanlığı'na mektup

Açlık grevinde olan tutukluların yakınları, Adalet Bakanlığı'na mektup gönderdi.

Çukurova Tutuklu ve Hükümlü Aileleri ile Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TUAY-DER)  açlık grevinde olan tutukluların durumuna dikkat çekmek için basın açıklaması düzenledi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Akdeniz ilçe binası önünde yapılan açıklamaya tutuklu yakınları ve birçok sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcisi katıldı.

Burada konuşan Çukurova TUAYDER Sekreteri Ali Bilen, Leyla Güven’in başlatmış olduğu açlık grevi eyleminin devam ettiğini, çok sayıda kişinin açlık grevinde olduğunu belirtti ve başta Adalet Bakanlığı olmak üzere bütün yetkilileri göreve davet ettiklerini belirtti.

Açıklamanın ardından tutuklu yakınları ve Çukurova TUAYDER yöneticileri, Merkez Postaneye geçerek Adalet Bakanlığı’na açlık grevi eyleminde olan tutukluların durumlarını anlatan mektuplar gönderdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Kırşehir Su Tesisatçısı — Karasal İklim ve Kireçli Su Kaynaklı Tesisat Sorunlarına Kesin Çözüm
Kürtler savaşa çekilmek istendi
Süreç ve Yasa Çağrısı
Heyetten Açıklama
Hakkari Boya Badana: Sarp Dağların ve Sert Kış Şartlarının Zorluklarına Uygun Çözümler