AFAD Müdürü Karadeniz’in Görev yeri değişti!

Hakkari İl Afet ve Acil Durum Müdürü Resul Karadeniz, Hakkari Üniversitesi'ne şube müdürü olarak atandı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürü olarak görev yapan Resul KaradenizHakkari Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’na Şube Müdürü olarak naklen atandı.

Karadeniz, atamanın ardından Hakkari Valisi Ali Çelik’i makamında ziyaret etti.

Vali Çelik, Resul Karadeniz’e Hakkari'de AFADbünyesinde vermiş olduğu özverili hizmetler için teşekkür ederek başarı belgesi takdim etti.

Çelik, Karadeniz'e yeni görevinin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, ziyareti için teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Araç şarampole yuvarlandı, 1 kişi öldü
Diyaliz Ünitesi hizmete açıldı
Güreş Federasyonu heyeti Hakkâri'de
Yaşam mücadelesini kaybetti
Uyuşturucuyla Yakalandı