Abdullah Zeydan; Zap Vadisindeki Köyleri Ziyaret Etti

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Parti Meclis Üyesi Abdullah Zeydan ve beraberindeki rusipîler ile partililer Zap vadisindeki köyleri ziyaret etti.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine günler kaldı. 

Seçim çalışmaları kapsamında HDP eski Hakkari milletvekili ve şuan aktif olarak Parti Meclis Üyeliğini yürüten Abdullah Zaydan, HDP,  YSP ve DBP eş başkanları ve sözcüleri ile Eski belediye başkanı Av Hüseyin Ümit, Şükrü Çallı, Eski il eşbaşkanı M. Sıddık Akış ve parti yöneticileri Kırıkdağ köyüne bağlı mahalle ve köylere ziyaret gerçekleştirdi. Yeşil solun milletvekili adayı gibi çalışan Zeydan ve beraberindeki partililer, Kırıkdağ (Meqîtanê) Çanaklı (Çemê Ezo) Yeni Mahalle (Bêlatê) Dêzê köyleri ile mahallelerini ziyaret etti. 

Köy sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Zeydan,' Köy ve mahalle meydanlarında kurulan sandalyelerde veya evlerde yurttaşların sorun ve sıkıntılarının yanı sıra taleplerini dinledi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Öcalan ile 10 yıl kalan Aktaş Hakkari’de!
Şehit Ailesiyle Bir Araya Geldi
1 kişi hastaneye kaldırıldı
Çok Sayıda Adrese Baskın
Hakkari’de İki kişi tutuklandı!