4 katlı bina çöktü

Malatya'da Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan dört katlı bina kendiliğinden çöktü. Enkaz altında kalan bir kişi hayatını kaybetti

Alınan bilgiye göre Pazarcık ve Elbistan merkezli 6 Şubat'taki 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'da Battalgazi ilçesinde bir bina kendiliğinden yıkıldı.

Bölgeye AFAD, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Binanın enkazında bir kişinin olma ihtimaline karşı arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Binaya hurda toplamak için giren ve enkaz altında kalan dört kişiden üçü kendi imkanıyla kurtulurken Oktay Cücün (28) için arama-kurtarma çalışması başlatıldı. Enkaz altında kalan Cücün'ün 2.5 saat sonra cansız bedenine ulaşıldı.

Olay yerine gelen Cücün'ün yakınları, aldıkları acı haber sonrası sinir krizi ve baygınlık geçirdi. Çöken binada son kontrollerini yapan ekipler, arama-kurtarma çalışmalarını tamamladı.

Suyun yükselmesiyle oluşan adacıkta mahsur 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gün İçinden Haberleri

Genç Kadın Ölü Bulundu
Ranta geçit vermeyeceğiz
Kürtleri sıkıştığınızda hatırlamayın
Barodaki kaydını sildirdi
2’si ağır 15 işçi yaralı