24 kişinin öldüğü kaza anı böyle görüntülendi

13 Temmuz Cumartesi günü Muğla-Antalya Karayolu Sakartepe mevkiinde 24 kişinin öldüğü aracın kaza anı görüntüleri ortaya çıktı.

Sakartepe rampasında seyir halinde olan bir aracın araç kamerası kazaya neden olan aracı an be an kaydetti. Seyir halinde olan ve kamerası açık olan araç, rampa aşağı inerken yanında sarı renkli bir midibüsün hızlı gitmesini görüntüledi. Kazaya neden olan 03 FR 747 plakalı araç aniden yanından hızlı bir şekilde ilerlerken, viraja varmadan önce bölünmüş yolun orta bariyerlerindeki 4 adet beton bariyere, ardından karşı şeride geçerek çelik bariyerlerden aşağı uçtu. Aracın çarpma esnasında bazı yolcuların araçtan fırladığı görüldü. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

18 Şüpheli Tutuklandı
Tiktok Filigransız Video İndir (2026) – %100 Çalışan Güncel Yöntemler
Hakkari Çekici ve Yol Yardım: Zirvelerin Gölgesinde Güvenli Yolculuk
Ekonomide Geri Dönüşümün Gücü: Güncel Hurda Fiyatları ve Profesyonel Hurdacı CeysanGeriKazanim.com
kitapbasimmerkezi.com Türkiye’nin En Güvenilir Kitap Basım Sitesi Mi?