Şemdinlili Pınar Palabıyık, eşi ve ikiz çocuklarıyla birlikte hayatını kaybetti

Şemdinlili Pınar Palabıyık, eşi ve ikiz çocuklarıyla birlikte hayatını kaybetti

Maraş'ta meydana gelen depremlerde Şemdinlili Erler ailesinden Pınar Palabıyık, 2 çocuğu ve eşiyle birlikte hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, Maraş merkezde yaşayan Şemdinlili Erler ailesinden Pınar Palabıyık (42), eşi Mehmet Palabıyık ve ikiz çocukları Ali ve Emine Neva ile birlikte yaşanan deprem sırasında yaşadıkları binanın yıkılması üzerine enkaz altında kaldı.

Palabıyık ve ailesinin cansız bedenleri 4'üncü günde enkaz altından çıkarıldı. Palabıyık ailesinin yaşadığı bina sakinlerinin tümünün enkaz altında hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Eşinin 1 kardeşi dışındaki tüm ailesi vefat ettiği için Palabıyık ve 2 çocuğunun cenazesi Şemdinli'ye getirilerek toprağa verilecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.