Şemdinli'de şehir merkezinde maskesiz dolaşmak yasaklandı

Şemdinli'de şehir merkezinde maskesiz dolaşmak yasaklandı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinden İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda kent merkezinde maskesiz dolaşmak yasaklandı.

Şemdinli ilçesinden İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda kent merkezinde maskesiz dolaşmak yasaklandı.

İlçe Hıfzıhssıhha Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada; "İlçe Hıfzıssıhha Kurulunun 03.05.2020 tarih ve 2020/13 sayılı kararı ile 03.05.2020 saat 24.00’dan itibaren ikinci emre kadar aşağıda belirtilen yerlerde maskesiz dolaşmak yasaklanmıştır.


  * 03.05.2020 Pazar günü saat 24.00’dan itibaren ikinci bir emre kadar yolcu taşımacılığı yapan ticari araçlar;


  * Cumhuriyet Caddesinin ilçe girişinde bulunan polis kontrol noktasından PTT Müdürlüğü binası önüne kadar olan kısmında;

 * Çevre yolunun, İlçe Tarım Müdürlüğü önündeki kavşaktan Petrol Ofisinin bulunduğu yere kadar olan kısmında; maske takılması zorunlu hale getirilmiştir" denildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.