Şemdinli’de kışlık kömür taşıyan TIR kaza yaptı
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde kışlık kömür taşıyan TIR, Altınsu köyü Meydan Mahallesi’nde kaza yaptı. Kazada araçta maddi hasar meydana geldi.
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde kışlık kömür taşıdığı belirtilen TIR, Altınsu köyü Meydan Mahallesi’nde kaza yaptı.
Edinilen bilgilere göre, kömür taşıyan TIR, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak kaza yaptı. Kazanın ardından araçta maddi hasar meydana geldi.
Kazanın nasıl meydana geldiğine ilişkin ayrıntılar henüz netleşmezken, olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
