Şemdinli'de Deprem ve Doğal Afet Farkındalık İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Şemdinli'de Deprem ve Doğal Afet Farkındalık İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı başkanlığında STK temsilcileri, meslek odaları, dernekler ve muhtarlarla, deprem farkındalık istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardından, yer bilimcilerinin de Hakkari ve ilçeleri üzerine deprem ile ilgili yapılan açıklamaları sonrası Şemdinli Belediyesi harekete geçti. Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı başkanlığında, ilçenin STK temsilcileri, meslek odaları, dernek yöneticileri, avukatlar ve muhtarlarla, deprem ve doğal afetler farkındalık istişare toplantısı gerçekleştirildi. Yoğun katılımın sağlandığı toplantıda Başkan Saklı ve katılım sağlayan yöneticiler deprem ve doğal afet olayları üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıya katılım sağlayan herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Tahir Saklı, "Verimli bir toplantı oldu. STK temsilcileri, meslek odaları, dernekler, mimar ve mühendisler, avukatlar, muhtarlar ve esnaflarımızla bundan sonraki süreçlerde de buna benzer toplantıları gerçekleştireceğiz. İlçemizin geleceği adına hep beraber karar vereceğiz. Duyarlılık gösterip katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Deprem ve doğal afetler istişare farkındalık toplantısına Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Kızılay Şemdinli Şubesi Başkanı Mehmet Özer, Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muharrem Tekin, Ziraat Odası Başkanı Cadır Beşer, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Abdulmetin Erden, Sabri Baran Özel Derneği Başkan Yardımcı Muharrem Alkan ve yöneticileri, avukatlar, mimar ve mühendisler ile muhtarlar katıldı.

2.jpg

3.jpg

whatsapp-image-2023-02-24-at-21-25-41-1.jpeg

whatsapp-image-2023-02-24-at-21-25-41.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.