Şemdinli'de Bir Kişi Koronavirüsten Hayatını Kaybetti

Şemdinli'de Bir Kişi Koronavirüsten Hayatını Kaybetti

Hakkari’de koronavirüs nedeniyle bir kişi hayatını kaybetti. Bu ölüm Hakkari’de Koronavirüs kaynaklı ilk ölüm olarak kayıtlara geçti.

Hakkari'nin Şemdinli  ilçesinde KOAH hastası Cimşit Yalçın (62), Corona Virüs teşhisiyle tedavi gördüğü Şemdinli Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

 

Şemdinli İlçesi'nin Hazne Köyü'nden oturan Cimşit Yalçın (62), 28 Nisan günü nefes darlığı, öksürük ve halsizlik şikayeti üzerine Şemdinli Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Hastanenin acil servisine alınan Yalçın'a test yapıldı. Yapılan test sonucu pozitif çıkınca Yalçın hemen tedavi altına alındı. KOAH hastası olan Yalçın, bugün sabah saatlerinde tedavi gördüğü Şemdinli Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yalçın'ın cenazesi Koronavirüs tedbirleri kapsamında toprağa verildi. Şemdinlihaber

Kaynak:Şemdinlihaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum