Şemdinli'de 'Afet İstişare' toplantısı

Şemdinli'de 'Afet İstişare' toplantısı

Şemdinli belediyesi öncülüğünde ilçedeki STK temsilcileri, meslek odaları, dernek yöneticileri ve muhtarlarla Doğal Afet İstişare Ve Değerlendirme toplantısı yapıldı

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde olası afetlere yönelik alınacak tedbirler masaya yatırıldı.

Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı başkanlığında ilçedeki; Sivil Toplum Kuruluşları, inşaat mühendisleri, mimarlar, dernek yöneticileri ile muhtarların katılımı ile 'Doğal Afet İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Şemdinli Belediyesi Konferans salonunda düzenlenen toplantıya Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı  Hakkari Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Tekin, Sabri Baran Özel Eğitim Kültür ve Doğayı Koruma Derneği Başkan Yardımcısı Muharrem Alkan, muhtarlar, mühendisler ve STK temsilcileri katıldı.

Olası bir doğal afet durumunda ilçede oluşturulacak kiriz masasının görev ve sorumluluklarının ele alındığı toplantıda afetlere karşı alınacak tedbirler masaya yatırıldı. 

İlçedeki AFAD ile İlk ve Acil Yardım Eğitimi alan gönüllülerin görev ve sorumluluklarının da konuşulduğu toplantı ile ilgili sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Belediye Başkanı Tahir Saklı, afet durumunda ortak akıl ve istişarenin önemine dikkat çekti. 

Saklı paylaşımında "Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, inşaat mühendisleri, mimarlar, dernek yöneticileri ile muhtarlarımızla birlikte, 'Doğal Afet İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı'nı gerçekleştirdik. İlçemizin yararına alınabilecek her bir karara ortak akılla, hep birlikte karar vereceğiz" ifadelerini kullandı. 

Resim

Resim

Resim

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.