Selahattin Demirtaş’tan Emek ve Özgürlük İttifakı mesajı: Umut var

Selahattin Demirtaş’tan Emek ve Özgürlük İttifakı mesajı: Umut var

Demirtaş'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Emek ve Özgürlük İttifakımız yola çıkıyor. Bu yolda zorluklar olabilir ama umut da var" dedi.

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Emek ve Özgürlük İttifakı'nın yarın Haliç Kongre Merkezi'nde düzenleyeceği halk buluşmasının afişini, "Emek ve Özgürlük İttifakının kararlı yolcularına üstün başarılar diliyorum, yolumuz açık olsun." mesajıyla paylaştı. 

Demirtaş'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Emek ve Özgürlük İttifakımız yola çıkıyor. Bu yolda zorluklar olabilir ama umut da var. Bu yolun sonunda hep birlikte yaşayacağımız güzel günler var. Emek ve Özgürlük İttifakının kararlı yolcularına üstün başarılar diliyorum, yolumuz açık olsun. Bu gemi limana mutlaka varacak!" ifadesi kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.